Hej alla trogna läsare...!

Alla som är någorlunda intresserade av vad som händer på den här bloggen har antagligen lagt märke till att varken jag (Ida) eller Kingi har lagt ut något de senaste månaderna. Jag beklagar detta och vill härmed intyga att vi från och med idag kommer försöka vara aktiva med minst ett inlägg per månad. Vet att det inte är särskilt mycket men det är det mesta vi hinner med i våra ganska aktiva stock-liv.

Det är nu maj och alla de stockar som varit ute på vintervandring har för länge sedan återvänt. Även Kingi är till min stor<a glädje tillbaka. I slutet av mars firades stock-högtiden Lavonita (vårljusets högtid). Mer information om denna högtid finns att hämta i ett av mina tidigare inlägg:  http://stockarlever.bloggo.nu/Stockarnas-framsta-hogtider/

Går allt som planerat hoppas jag även hinna med att skriva ett mer detaljerat inlägg om denna underbara högtid. Om ungefär 3 veckor träder vi in i den första sommarmånaden och den för att fira detta firas den första Juni den mest förnäma av alla stock-högtider: Chattoliekkia. Även kallad stockarnas nationaldag. Självklart skriver jag något om detta. Redan senare denna vecka kan ni förvänta er ett sprillans nytt inlägg, om vad vet jag inte riktigt men det tar sig.

När ni nu fått en liten uppdatering känner jag att jag kan avsluta detta inlägg.

Allt gott!

Ida